Ryhmät

Nakkilan Seudun harmonikat

Vuosirenkaat

Nakkilan Seudun Harmonikat on saanut alkunsa Vuosirenkaat -ryhmästä. Vuosirenkaat harjoittelevat säännöllisesti kansalaisopiston ryhmänä, kuten toiminnan alkaessa. Yhdistyksen ja ryhmän perustajajäseniä on edelleen aktiivisesti mukana soittamassa, mutta myös uudet soittajat ovat tervetulleita ryhmään. Vuosirenkaat soittavat pääasiassa tanssimusiikkia sovitettuna harmonikkaryhmälle. 

 

Nakkilan Seudun harmonikat

Iloiset kavaljeerit

Iloiset kavaljeerit -ryhmä on perua Nakkilan Seudun Harmonikkojen ensimmäisestä nuorten orkesterista, joka aloitti toimintansa 1994. Tämä nuorista aikuisista koostuva, noin kymmenen soittajan ryhmä ei harjoittele yhdessä viikoittain vaan kokoontuu harjoittelemaan aina tarvittaessa.

Nakkilan Seudun harmonikat

Nuoret taitajat

Olemme soittaneet yhdessä jo monia vuosia, isommalla ja myös pienemmällä kokoonpanolla. Orkesteri koostuu pääosin 20-25-vuotiaista soittajista. Tällä hetkellä moni meistä opiskelee ympäri maailmaa, joten yhteisharjoitukset ovat jääneet vähiin. Orkesterimme on tiivis porukka, joka pyrkii kokoontumaan tasaisin väliajoin. Ohjelmistossamme on kappaleita laidasta laitaan, soitamme perinteisiä harmonikkakappaleita sekä viihdeharmonikkakappaleita.

Nakkilan Seudun harmonikat

Tulevaisuuden toivot

Olemme 2004-2009 syntyneiden nuorten harmonikkaryhmä. Olemme harjoitelleet vuoden 2015 paikkeilta melko samalla kokoonpanolla kerran viikossa lauantaisin Harjavallassa. Vuosittain myös leireilemme ja esiinnymme monipuolisilla ohjelmistoilla. Olemme käyneet mm. muutaman kerran Ruotsissa esiintymässä. Harmonikansoiton lisäksi meiltä saattaa nähdä laulamista, lusikoiden soittamista ja draamaa.